vivre.bg

Малък, но красив апартамент от Маурицио Карам

Sao_5php

Търсите добър пример на красиво обзаведен малък апартамент? Попаднахте точно на него.

Дизайнът на жилището е реализиран от Маурицио Карам. И в него дизайнерът успява да покаже страхотното си умение да комбинира стилния интериор с усещането за домашен уют и то независимо от големината на пространството.

Апартаментът, кръстен гордо Leopoldo, се намира в Сао Пауло, Бразилия. Разполага с 45 квадратни метра площ, представляващи едно дълго и тясно помещение със засечка.

Апартаментът се разделя с някои излишни стени и оставя всичко свързано в една стая. В нея обаче домакините откриват всичко необходимо: функционална кухня, удобна всекидневна, очарователна спалня и дори голяма маса за хранене.

Голямото огледало създава илюзия за повече пространство, различните стенни покрития и цветове обособяват зоните.

Ако и вие сте изправени пред задачата да се справите с функционалността на малко жилище, погледнете снимките по-долу. Може да откриете своето вдъхновение.

domain getImage.php Sao_8.phpмалък, но красив апартамент от маурицио карам 3Sao_7.phpмалък, но красив апартамент от маурицио карам 1малък, но красив апартамент от маурицио карам 4малък, но красив апартамент от маурицио карам 5Sao_9.phpSao_10.phpSao_6.phpSao_3.phpмалък, но красив апартамент от маурицио карам 9малък, но красив апартамент от маурицио карам 10

Търсиш още идеи за малки апартаменти? Не пропускай да видиш: