vivre.bg

Ослепителен мезонет с прозрачен под в Стокхолм

architecture-Scandinavian-home

Намира се на живописна улица в Стокхолм, наречена Норбакагатан, и изглежда смайващо. Цялата площ на мезонет е 117 кв. м. и е разделен на две нива. Гледката на белите стени и мебели е буквално ослепителна. Истинското преживяване се намира на втория етаж, когато откриеш, че можеш да погледнеш към дневната на долното ниво направо през стъкления под.

design-Scandinavian-home

Красотата тук е в изцяло белия интериор, върху който силно контрастират дървеният под, металните елементи в кухнята и коженият диван. Жилището е изключително светло, а многото скосени прозорци му придават само още очарование.

На първия етаж се намират кухнята, едната спалня, дневната, банята и домашният офис. Спалнята на втория етаж е отделена със стъклена стена. Жилището остава абсолютно вярно на стила и основните си цветове в интериора от прага на вратата до най-отдалеченото от нея кътче. Всичко е в хармония, в бяло.

Scandinavian-home-2
Scandinavian-home-3 Scandinavian-home-4 Scandinavian-home-5 Scandinavian-home-6 Scandinavian-home-7 Scandinavian-home-8 Scandinavian-home-9  Scandinavian-home-12 Scandinavian-home-13

Scandinavian-home-10

Scandinavian-home-14 Scandinavian-home-15 Scandinavian-home-16 Scandinavian-home-17 Scandinavian-home-18 Scandinavian-home-19 Scandinavian-home-20

    Харесай Combo.bg във Facebook