vivre.bg

Мечтата на футболиста

домът на футболиста 2

Луксозно, просторно, с голям телевизор, любими мотиви, вана и кръгло легло…Точно така са си представили дизайнерите от ARS-IDEA мечтания дом на футболиста. Уцелили са точно в десетката.

Винаги съществува опасността тематичният апартамент да изглежда комично. Тук обаче страстта към любимия спорт се показва само в избрани детайли и се вписва страхотно в иначе елегантния интериор.

Жилището се намира в Лвов, Украйна. Площта му е 120 кв. метра. Задачата е била създаването на стилен и функционален дом за млад футболист.

Първоначалното разпределение на апартамента с две спални се променя в просторно студио.

Жилището е оборудвано със система „смарт хаус“. Дизайнерските мебели и ярките цветове доминират в интериора и изпъкват на сивите стени и таваните от „суров“ бетон. Столовете в трапезарията са облечени със спортни фланелки, номерата им съответстват на номерата, с които играят приятелите на собственика.

домът на футболиста 1 домът на футболиста 3 домът на футболиста 4 домът на футболиста 5 домът на футболиста 6 домът на футболиста 7 домът на футболиста 8 домът на футболиста 9 домът на футболиста 10 домът на футболиста 12 домът на футболиста 13 домът на футболиста 14 домът на футболиста 15 домът на футболиста 16 домът на футболиста 17