vivre.bg

Младежки лофт в Париж

младежки интериор на лофт в Париж

Вдъхновен от хипстър стила, това жилище в Париж е изпълнено с интересни детайли, които биха направили живота в него по-необичайно изживяване всеки ден. Височини, скрити местенца и много свободно пространство – носят свободен дух и предизвикват въображението.

Обзавеждането включва комбинация от стари, но реновирани мебели и някои дизайнерски попълнения.

Големият отворен обем на таванското помещение е изпълнен със светлина и се явява най-голямото предизвикателството за дизайнерите от Multiarchi, отговорни за „очовечаването“ на неизползваното досега място по покрива.

Място: Париж, Белвил
Тип: лофт
Площ: 100 кв. м
Дизайн: Multiarchi

младежки интериор на лофт в Париж_3

Екипът по реновацията е решил да се заиграе с необичайната форма на апартамента и да запази неговите основни характеристики. Дизайнерите са нарисували своя собствена картина от шарки и цветове, която се възползва от нестандартната височина на дома. За да подсилят въздействието ѝ, те дори скриват замаскират входовете към различните стаи, така че да не отличат вниманието.

Кухнята почти е изчезналата зад абстрактния бетонен блок, явяващ се кухненски остров. Кутията, в която е изградена банята, пък създава и достъпа до качената нависоко спалня.

Жилището обаче има още две самостоятелни стаи, за които човек е трудно да предположи на първо влизане. Това са детската и още една малка спалня, разположени в двата срещуположни края на лофта.

Интериорът, създаден на бял фон, е заключен между сивото, черното, синьото и дървото в масивните греди и пода. Към тях, на места са добавени различни цветни акценти – като червен стол в дневната или искрящата жълта стена в детската стая. Геометричните шарки (по под и стени) дават още ефектни допълнения към цялостния свеж и непринуден вид на жилището.

Какво още – вижте в снимките!

младежки интериор на лофт в Париж_16младежки интериор на лофт в Париж_8младежки интериор на лофт в Париж_9младежки интериор на лофт в Париж_1младежки интериор на лофт в Париж_12младежки интериор на лофт в Париж_11младежки интериор на лофт в Париж_5младежки интериор на лофт в Париж_15младежки интериор на лофт в Париж_17младежки интериор на лофт в Париж_13младежки интериор на лофт в Париж_4младежки интериор на лофт в Париж_10младежки интериор на лофт в Париж_6младежки интериор на лофт в Париж_14E:Dropbox�0-multimulti-COMMUNICATION�0-multi-BOOK-SITE-GRAPH

Не пропускай да разгледаш: