vivre.bg

Модерен апартамент с класически детайли в София

модерен апартамент класически акценти в софия_1

Allin е студиото, стоящо зад елегантния интериор на това тристайно жилище в София. Целта на проекта, завършен през март 2016 г., е създаването на неподвластен на времето дизайн, осигуряващ абсолютен комфорт.

„Променихме всичко! За да вдъхнем на апартамента изцяло нов живот!“

Първите стъпки на трансформацията са били промяна на разпределението и изграждането на нови ел. и ВиК инсталации. Прекроеният план запазва просторната дневна, но отваря към нея кухнята за повече удобство. Жилището разполага и с две детски стаи, родителска спалня, две бани и антре.

модерен апартамент класически акценти в софия_10

Използваните в интериора в цветове са заключени  между бялото, черно, сиво и естественото дърво. Класическите детайли като паркет – шеврон и ламперия, са балансирани с модерните и изчистени линии на мебелите. Ярко жълтите елементи се появяват като интересни акценти в дневната, за да вдъхнат живот и характер.

Комбинацията на класическо и съвременно усещане е продължено и в кухнята. Централното място тук е за кухненския остров, превърнал се от просто допълнително работно пространство в едно от любимите места за събиране на семейството.

  • Място: кв. Изток, София
  • Площ: 160 кв. м
  • Дизайн: Allin

Виж всичко в снимките!

модерен апартамент класически акценти в софия_2 модерен апартамент класически акценти в софия_3 модерен апартамент класически акценти в софия_7модерен апартамент класически акценти в софия_4 модерен апартамент класически акценти в софия_5 модерен апартамент класически акценти в софия_6 модерен апартамент класически акценти в софия_9 модерен апартамент класически акценти в софия_12 модерен апартамент класически акценти в софия_14 модерен апартамент класически акценти в софия_16 модерен апартамент класически акценти в софия_18 модерен апартамент класически акценти в софия_19 модерен апартамент класически акценти в софия_20

Не пропускай:

One Comment