Модулни системи „изчистват“ пространството в 100 м² апартамент

модулни системи в 100 кв. м апартамент_1

Бели модулни системи от шкафове и места за съхранение са добавени във всяка една стая на този просторен дом в Любляна, за да осигурят изчистен и елегантен фон на интериора.

Старото жилище разполага с площ от 100 кв. м и се намира в центъра на словенската столица. А с реновирането му се захващат дизайнерите от Studio 360.

Без да правят промени в разпределението на стаите, те постигат по-светъл и свеж вид, като подменят освен мебелите и подовите настилки, също и прозорците и вратите в помещенията. Стигащи от пода до тавана, сега те внасят повече светлина във вътрешната част на дома и подобряват атмосферата.

модулни системи в 100 кв. м апартамент_2

Предишното състояние на апартамента е описано като „окаяно“. Сега от него вече няма и следа.

Новият интериор залага на основни материали и натурално излъчване. Бели стени, дъбови покрития при пода и мебелите и различни черни акценти създават изчистен и елегантен фон, който след време собствениците ще могат да допълват и разнообразяват с различни декорации.

От дневната, през спалнята, детската стая, работния кабинет и дори антрето – във всяко едно от помещенията дизайнерите залагат стени от вградени модулни шкафове и системи, които да осигурят достатъчно място за съхранение и да елиминират нуждата от допълнителни мебели. Разположението на шкафовете в хола доставят динамично усещане в помещението, докато тези на отсрещната стена в зоната на кухнята изглеждат почти незабележимо.

Част от колоните и отделни малки стени са облечени в огледала за постигане на ефектен вид и за създаване на визуална игра с пространството. Голямо пано разнообразява семплото антре, а в банята същата функция е дадена на орнаментираното и допълнително осветено огледало.

Повече интересни детайли – открий в снимките!

модулни системи в 100 кв. м апартамент_3 модулни системи в 100 кв. м апартамент_4 модулни системи в 100 кв. м апартамент_5 модулни системи в 100 кв. м апартамент_6 модулни системи в 100 кв. м апартамент_7 модулни системи в 100 кв. м апартамент_8 модулни системи в 100 кв. м апартамент_9 модулни системи в 100 кв. м апартамент_10 модулни системи в 100 кв. м апартамент_14 модулни системи в 100 кв. м апартамент_15 модулни системи в 100 кв. м апартамент_16модулни системи в 100 кв. м апартамент_11 модулни системи в 100 кв. м апартамент_12 модулни системи в 100 кв. м апартамент_13 модулни системи в 100 кв. м апартамент_план

 

Не пропускай да видиш още: