vivre.bg

Наследствена къща получава модерен ъпгрейд

architecture-contemporary-house
Когато я погледнете отвън, няма да повярвате какво се случва вътре. Фасадата на тази наследствена къща в Австралия изглежда сдържано и дори консервативно, с традиционни форми и равно подрязаните дръвчета в перфектно поддържаната градина. Нищо не говори за напълно модерния и смел дизайн, който се развива във вътрешността й.

contemporary-house-3

Тук живеят шеф-готвач и неговото семейство. А преустройството е направено от LSA Architects.  Тяхната цел е била да създадат един съвременен дом с много зони за забавление, който обаче хармонично да се слива с предишната архитектура, без да я нарушава. Така декорът постепенно се променя не само отвън, но и от вътре – докато спалнята е по-скоро в класически стил, то дневната и кухнята изглеждат ултра модерно.

Може би за да последват страстта на собственика, от екипа на LSA Architects определят именно кухнята като сърцето на новия интериор. Тя блести в бяло, а мраморното покритие на кухненския остров е елегантно включено и при стенните панели.
large-contemporary-house-6
Централното място обаче е отредено на дневната и откритите зони с басейна и страхотните кътчета за отдих.  Откриващите се оттук контрасти на формите и на черното и бялото определено са вълнуващи.

large-contemporary-house-4large-contemporary-house-5large-contemporary-house-8large-contemporary-house-9large-contemporary-house-10contemporary-house-31021

large-contemporary-house-41

large-contemporary-house-12

large-contemporary-house-13

large-contemporary-house-11large-contemporary-house-131

large-contemporary-house-1312-1plans-0

      Харесай Combo.bg във Facebook