vivre.bg

Натурални цветове в съвременен софийски апартамент

натурални цветове софийски апартамент_6

Задачата – уютно пространство с лек винтидж привкус. Съвременно, но не задължително съобразено с трендове, моди и актуални тенденции. Изпълнението – от студио Bondart.

Съвсем наскоро ви показахме работата им по едно тристайно софийско жилище, сега е ред на ново преобразяване. Апартаментът отново е тристаен и отново в София, в един от централните квартали на града.

Заложил на съвременното излъчване и изчистените мебели, интериорът е изцяло облечен в натуралните цветове. Защото внасят уют, хармония и винаги ще изглеждат добре!

Холът и кухнята са обединени в една стая. Двете й срещуположни части са визуално разделени от тъмна етажерка, чиито линии са продължени и върху тавана във формата на дървени греди. Пространството между тях е използвано за поставяне на допълнително осветление. А в рафтовете се е врязал бял барплот, комбиниран с високи столове в индустриален стил.

Кухнята има семпъл и приятен вид, при който изчистените бели шкафове са комбинирани с натуралното излъчване на дървото и плочки на различни фигури.

Малки детайли и част от осветителните тела донасят леко винтидж усещане в дневното помещение, докато спалнята залага по-скоро на класическия вид.

Виж всичко в снимките!
винтидж модерен софийски апартамент_2натурални цветове модерен софийски апартамент_3 натурални цветове модерен софийски апартамент_1винтидж модерен софийски апартамент_4винтидж модерен софийски апартамент_7винтидж модерен софийски апартамент_5винтидж модерен софийски апартамент_8винтидж модерен софийски апартамент_9винтидж модерен софийски апартамент_10винтидж модерен софийски апартамент_12винтидж модерен софийски апартамент_11