vivre.bg

Ново разположение изважда повече способности от 77-те кв.

ново разположение в апартамент от 77 кв. м_13

Малко или много са 77 кв. м?! Зависи как са оползотворени и какви са целите. За младата двойка, която живее в това жилище, са повече от достатъчно.

Апартаментът се намира в Сао Пауло, Бразилия. Интериорът е на дизайнерите от Conseil Brasil.

Първоначално жилището е било тристайно: с две спални. Една от тях се оказва ненужна за новите домакини и затова те дават зелена светлина на промените в разположението. Стените на едната спалня падат, но не само те. Съборени са и тези на другото спално помещение. След промените то заема минимално площ, а и защото са му е повече?! Така дизайнерите отварят повече място за гъвкавата дневна част: тук са изградени дневна, място за хранене и домашен офис. Кухнята е единственото нещо, което остава на мястото си. Все пак и нейната зона е била подобрена с нови покривни панели. А закритата тераса е превърната в приятна зона за почивка.

Пространство е осеяно с малки цветни детайли, които забавляват окото, малката спалня пък е изцяло бяла. Допълнителна банята е скрита зад огледалната врата до кухнята. А из цялото жилище са „разхвърляни“ скрити места за съхранение на вещите.

Разгледайте!

ново разположение в апартамент от 77 кв. м_2ново разположение в апартамент от 77 кв. м_14ново разположение в апартамент от 77 кв. м_17ново разположение в апартамент от 77 кв. м_40ново разположение в апартамент от 77 кв. м_4ново разположение в апартамент от 77 кв. м_6ново разположение в апартамент от 77 кв. м_18ново разположение в апартамент от 77 кв. м_7ново разположение в апартамент от 77 кв. м_8ново разположение в апартамент от 77 кв. м_кухняново разположение в апартамент от 77 кв. м_19ново разположение в апартамент от 77 кв. м_21ново разположение в апартамент от 77 кв. м_23ново разположение в апартамент от 77 кв. м_33ново разположение в апартамент от 77 кв. м_34ново разположение в апартамент от 77 кв. м_37ново разположение в апартамент от 77 кв. м_39ново разположение в апартамент от 77 кв. м_26ново разположение в апартамент от 77 кв. м_30ново разположение в апартамент от 77 кв. м_29

Вижте:Малката трансформация в дома на растящото семейство