vivre.bg

Облечено в дърво

Уютен апартамент в Португалия!

облечен в дърво апартамент в Португалия_1

Облечен изцяло в дърво, апартаментът успешно смесва рустик излъчването с модерния дизайн, за да бъде уютният втори дом на едно португалско семейство.

Жилището разполага с 95 кв. м площ и се намира сърцето на крайбрежния град Повоа де Варзим. Видът му е създаден от Pitágoras Group. Ето какво обясняват те:

„Наличното пространство позволяваше да имаме една просторна дневна с включена кухненска зона, две спални със собствени бани, ниша с двуетажни легла, обща баня и килер.

В този проект гледката към морето беше привилигирована. Избраният материал – дъб, беше от решаващо значение за изграждането на идентичността на пространството.“

облечен в дърво апартамент в Португалия_15

От прекрачването на прага до достигането на дневната част всичко е облечено в дърво. Подът, таваните и стените. Същият е материалът на част от мебелите: като рафтовете на ТВ стената, очертавани единствено от скритото осветление.

Топлото излъчване като в планинска вила е нарушено само в спалните. Стилът отново е съвсем изчистен, но усещането им е за нещо по-свежо и съвременно. Изцяло в бяло са и двете прилежащи бани.

  • Място: Повоа де Варзим, Португалия
  • Площ: 95 кв. м
  • Дизайн: Pitágoras Group
  • Година: 2016

Усети атмосферата на този интересен дом в следващите снимки!

облечен в дърво апартамент в Португалия_2облечен в дърво апартамент в Португалия_3 облечен в дърво апартамент в Португалия_4 облечен в дърво апартамент в Португалия_5 облечен в дърво апартамент в Португалия_6облечен в дърво апартамент в Португалия_16 облечен в дърво апартамент в Португалия_7 облечен в дърво апартамент в Португалия_8 облечен в дърво апартамент в Португалия_9 облечен в дърво апартамент в Португалия_10 облечен в дърво апартамент в Португалия_11 облечен в дърво апартамент в Португалия_12облечен в дърво апартамент в Португалия_14облечен в дърво апартамент в Португалия_13облечен в дърво апартамент в Португалия_план