vivre.bg

Отворен план и неутрални цветове в един съвременен апартамент

отворен план на модерно жилище_7

Има случаи, в които вътрешността просто трябва да се подчини на средата навън. И когато под прозорците на градското жилище се откриват приказни гледки, няма как да оставиш нещо да им пречи или пък противоречи.

Историята на този апартамент се развива в Чикаго, а гледките са към езерото Мичиган. Интериорът е дело на Vladimir Radutny Architects.

  • Място: Чикаго, САЩ
  • Площ: 70 кв. м

Реновацията на жилището започва с ясното намерение да съобрази всичко в интериора с красотата отвън.

отворен план на модерно жилище_план

Площта е разделена мислено на няколко зони, но реално всичко остава свързано в едно. Спалнята и дневната част са отделени със стъклена преграда. Матираният й ефект осигурява известно уединение, но и не пречи езерото да се вижда от всяка една част на дома. Дори и само като отражение.

Шкафовете и гардеробите са вградени във външни стени на апартамента. „Рамката“, която образуват, позволява на пространството да изглежда съвсем изчистено и внася усещане за свобода.

Минималистичният и изчистен вид е потърсен и в цветовата схема, следваща предимно неутрални тонове. Усещането е за лекота, пространство и свобода. Повече – виж в снимките!

отворен план на модерно жилище_1отворен план на модерно жилище_2 отворен план на модерно жилище_3 отворен план на модерно жилище_4 отворен план на модерно жилище_5отворен план на модерно жилище_7 отворен план на модерно жилище_6 отворен план на модерно жилище_8 отворен план на модерно жилище_9 отворен план на модерно жилище_10 отворен план на модерно жилище_11

Преди:

отворен план на модерно жилище_преди

След:

отворен план на модерно жилище_след

 

 

Не пропускай: