vivre.bg

От пода до тавана: геометрии в кухнята

геометрични шарки в кухнята

Неутрални цветове и дърво – комбинацията се превръща в главния мотив на този 123 кв. м апартамент в Сао Пауло, Бразилия. Дизайнът му е направен от студио Diego Revollo Arquitetura, собствениците са адвокат и неговата половинка.

В интериора се сливат детайли в класически и модерен стил. Тъмно, светло сиво и бяло създават премерена и стилна обстановка, а естествената дървесина се появява, за да придаде уют.

Звездата в апартамента е кухнята. Използваща същите тонове, тя се откроява с италианския гранитогрес, покрил не само пода, но и стените и дори тавана. Геометричните шарки създават динамика и отделят визуално кухненската част.

Спалнята е затворена с високи, плъзгащи се дървени врати. А просторната тераса е превърната в зона за почивка, която изглежда като част от вътрешността на дома.

Виж повече в снимките!

геометрични шарки в кухнята_1 геометрични шарки в кухнята_2 геометрични шарки в кухнята_3 геометрични шарки в кухнята_4 геометрични шарки в кухнята_5 геометрични шарки в кухнята_6 геометрични шарки в кухнята_7 геометрични шарки в кухнята_8 геометрични шарки в кухнята_9 геометрични шарки в кухнята_10 геометрични шарки в кухнята_11 геометрични шарки в кухнята_12 геометрични шарки в кухнята_13 геометрични шарки в кухнята_14 геометрични шарки в кухнята_15 геометрични шарки в кухнята_16 геометрични шарки в кухнята_17 геометрични шарки в кухнята_19 геометрични шарки в кухнята_20 геометрични шарки в кухнята_21еоме