vivre.bg

Панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент

панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_1Домът може да е преди всичко топъл и уютен. Но може и да носи успокоение за очите и свобода за ума.  Зависи кой живее в него!

Жилището от тези снимки принадлежи на млад мъж, описван като „човек, който пътува много и е голям ценител на изкуството“. Някои от нещата в интериора на апартамента му са по негова идея – като заоблената стена в коридора, например. Цялостното проектиране и дизайн обаче е поверил на архитектурното бюро FORM. (Показва ли сме ви вече и друг техен проект, който също изненадва с някои нестандартни решения).

  • Място: Киев, Украйна
  • Площ: 150 кв. м
  • Дизайн: FORM
  • Име на проекта: 7NebO

Основната площ на жилището е заета от дневната. Голям диван, голяма маса и високи прозорци, обграждащи цялото пространство. Веднага личи, че удобството и свободата откровено са поставени на първо място.

Прозорците са непокрити. Но и, разбира се, никой не би скрил такава гледка! Съвсем близо е окачен хамак, който да превърне осветяваната от градските светлини река във вдъхновяваща гледка.

Цветовата гама почти не излиза от границите на бялото и черното. Използването на много камък, дърво и груби повърхности само подсилват излъчването на мъжкото жилище.

Разгледайте всички детайли в снимките!

панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_2 панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_3 панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_4 панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_5 панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_6 панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_7 панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_8 панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_9 панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_10 панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_11 панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_12 панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_13 панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_14 панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_15 панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_16 панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_17 панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_18 панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_19 панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_20 панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_21 панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_22 панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_23 панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_24 панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_25 панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_26 панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_27 панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_28 панорамни прозорци и свобода в просторния градски апартамент_план

Може би ще ти е интересно също:

*информация: източник