vivre.bg

Поезия в интериора: Пентхаус в Рим

поезия в интериора на пентхаус в рим_1

Започвайки от реставрирането на старата конструкция до добавянето на малка тераса, този уникален пентхаус е бил напълно реновиран, за да предложи сега съвременни условия за живот.

Намира се квартал Трастевере в Рим. Интериорът – кръстен Poetic Apartment, е направен от Carola Vannini.

Вътрешната му архитектура и множеството сводове напомнят за средновековните храмове. Приглушените и спокойни тонове карат всичко да се прилива едно в друго и носят чувство за хармония.

Ето какво обясняват самите автори:

„Интериорът целеше да запази тихото, спокойно и поетично чувство, докато създаваше едно съвсем ново, съвременно пространство за живеене.

Дневната е изпълвана от естествена дневна светлина, благодарение на няколкото големи прозорци, гледащи към околните римски покриви.

Връзката с панорамната тераса е запазен чрез широка, стъклена плъзгаща се врата. Когато е отворена, тя „изнася“ всекидневната зона към открито пространство.

Трапезарията, спалнята и офис частта са съхранили максимално уединение, но същевременно позволяват да се усети дългата перспектива на пространството.“

поезия в интериора на пентхаус в рим_2 поезия в интериора на пентхаус в рим_4 поезия в интериора на пентхаус в рим_5 поезия в интериора на пентхаус в рим_6 поезия в интериора на пентхаус в рим_7 поезия в интериора на пентхаус в рим_8 поезия в интериора на пентхаус в рим_9 поезия в интериора на пентхаус в рим_10 поезия в интериора на пентхаус в рим_11 поезия в интериора на пентхаус в рим_12

Може би ще ти е интересно също: