vivre.bg

Семпло по скандинавски: Малък двустаен апартамент

двустаен апартамент в скандинавски стил_1

Приветливи и винаги толкова семпли, скандинавските жилища не спират да привличат всички техни фенове със запазения си изчистен стил и уютно излъчване. Видът им изглежда съвсем достъпен и лесен за постигане. Но както обикновено – красивите и прости неща са много по-трудни за създаване, отколкото изглеждат на пръв поглед.

В търсене на добрите примери, идва поредното чаровно жилище. Откъде другаде, ако не от Швеция. Намира се в Гьотеборг и е представено от агенция Alvhem.

Апартаментът разполага с 57 кв. метра. Малка площ, но компенсирана с прекрасен вътрешен двор, с който сградата разполага.

двустаен апартамент в скандинавски стил_18

С прекрачването на прага се разкрива приятната гледка на красивата тухлена стена и бяла пейка за сядане. Антрето отвежда към дневната, а кухнята остава видна в другата посока.

Тъмният дървен под в хола създава силен контраст на белите стени и неутрален фон, на който цветните мебели да изпъкнат.

Кухнята е заложила на минимализима – изчистени, бели шкафове и стена с рафтове. И всичко се слива с белия под. Въпреки тясното пространство, точно до прозореца се е намерило място и за малка маса за хранене. Тук е и входът към спалнята, обвита със спокойното усещане на светлосините и бели тонове.

Разгледайте всички снимки!

двустаен апартамент в скандинавски стил_12 двустаен апартамент в скандинавски стил_2 двустаен апартамент в скандинавски стил_3 двустаен апартамент в скандинавски стил_4 двустаен апартамент в скандинавски стил_6 двустаен апартамент в скандинавски стил_7двустаен апартамент в скандинавски стил_5двустаен апартамент в скандинавски стил_антредвустаен апартамент в скандинавски стил_11двустаен апартамент в скандинавски стил_15двустаен апартамент в скандинавски стил_19двустаен апартамент в скандинавски стил_8двустаен апартамент в скандинавски стил_9двустаен апартамент в скандинавски стил_10двустаен апартамент в скандинавски стил_13двустаен апартамент в скандинавски стил_пландвустаен апартамент в скандинавски стил_14

За още страхотни скандинавски интериори, виж тук.