vivre.bg

Практично и семпло жилище от 48 кв. м

Някогашното студио се превръща в двустаен апартамент

практично и семпло 48 кв. м жилище - 2

Украинският дизайнер Евгений Мещерук завършва наскоро работата си по интериора на апартамент с 48 кв. м площ в Киев. И проектът му веднага привлича вниманието със семплия си стил и максималния комфорт, постигнат върху тази малка площ.

Някогашното студио е трябвало да се превърне в двустаен апартамент. За да отдели спалнята, дизайнерът е премислил 10 различни начина на оформление. В крайна сметка успява да създаде интериор, който напълно отговаря на изискванията на домакините.

Основното помещение е разделено на три зони: входно пространство (антре), кухня и хол. От него с плъзгаща врата е отделена спалнята.

практично и семпло 48 кв. м жилище - 6

Всички стени и тавани са в бял цвят, в който се „изгубват“ и голяма част от вградените шкафове. Диванът и кухнята са в светло бежово. Като акцент с по-тъмния си тон се отличава само тясната стена в дневната, върху която е сложен телевизорът.

Спалнята е оформена максимално минималистично, но все пак осигурява желаната от собствениците възможността за уединение.

Практично и семпло – това е най-краткото описание, което можем да дадем за този интериор. Разгледайте го!

практично и семпло 48 кв. м жилище - 3практично и семпло 48 кв. м жилище - 4практично и семпло 48 кв. м жилище - 5практично и семпло 48 кв. м жилище - 7практично и семпло 48 кв. м жилище - 8практично и семпло 48 кв. м жилище - 9практично и семпло 48 кв. м жилище - 10практично и семпло 48 кв. м жилище - 12практично и семпло 48 кв. м жилище - 11 практично и семпло 48 кв. м жилище - 13 практично и семпло 48 кв. м жилище - 14 практично и семпло 48 кв. м жилище - разпределение

Визуализации: normdsgn.com