vivre.bg

Преди и след: Мечтата за черно-белия малък рай се сбъдва

преди и след

За някои може да изглежда като истинско бедствие, други веднага ще видят потенциал в него. Със сигурност собствениците на това малко жилище в Милано са били от втория тип хора.

Апартаментът наистина се е намирал в окаяно състояние. Но пък е в сграда в центъра на града. Въпреки малката си площ и многото труд, който е трябва да се вложи в него, двустайното жилище успява да се превърне в истински минималистичен рай в черно и бяло.

С трансформацията се заема дизайнерът Андреа Пелла.

„Целта на дизайна беше да се създаде едно динамично и градско място. Той трябваше да цени малката площ и да насочва вниманието към детайлите с модерен стил. Правилната комбинация на материали, покрития и осветление създава съвсем нова атмосфера,извлича максималното от всеки един сантиметър площ и е във връзка с уникалния дизайн на таваните“, обяснява дизайнерът.

Проекта той нарича: #1_Dream_Apartment.

Разгледайте го! Преди и сега!

by Arch. Andrea Pella
by Arch. Andrea Pella
малък апартамент в минималистичен стил - предималък апартамент в минималистичен стилмалък апартамент в минималистичен стил - 1малък апартамент в минималистичен стил - 2малък апартамент в минималистичен стил - 3малък апартамент в минималистичен стил - 4малък апартамент в минималистичен стил - 5малък апартамент в минималистичен стил - 6малък апартамент в минималистичен стил - 7малък апартамент в минималистичен стил - 8малък апартамент в минималистичен стил - 9малък апартамент в минималистичен стил - 10малък апартамент в минималистичен стил - 11малък апартамент в минималистичен стил - 12малък апартамент в минималистичен стил - 13малък апартамент в минималистичен стил - 14малък апартамент в минималистичен стил - 15малък апартамент в минималистичен стил - 16малък апартамент в минималистичен стил - 17малък апартамент в минималистичен стил - 19малък апартамент в минималистичен стил - 20малък апартамент в минималистичен стил - 21малък апартамент в минималистичен стил - 22малък апартамент в минималистичен стил - 23малък апартамент в минималистичен стил - 24малък апартамент в минималистичен стил - план