vivre.bg

Преди и след: Новите дрехи на старото жилище

нови мебели_старо жилище

Знаете как дрехите могат да променят човек, нали?!

Елегантен или не, съвременен или старовременен, приятен или отблъскващ… Всичко е в подбора и комбинациите.

Нещо ново, нещо от преди

Когато основата е добра, винаги е по-лесно, защото не се нуждаеш от драстични промени. Можеш да запазиш това, което ти харесва и да го съчетаеш с новото.

А семейството-собственици на този дома са харесвали много от нещата, с които живеят и са ги искали те да си останат точно такива. Като разпределението, покритията на пода и вида на таваните, кухнята, банята.

Всеки обаче иска домът му е да по-модерен, по-удобен, да прави живота по-лесен. Да ни кара да се чувстваме по-добре!

нови мебели_старо жилище_дневна_2

  • Място: Тайпе, Тайван
  • Проект: Апартамент на семейство с 3-годишна дъщеря
  • Дизайн: Archlin Studio

Това остава, това не!

Какво е трябвало да се промени? Не просто мебелите, а функционалността, която те могат да дадат.

Собствениците са се нуждаели от повече места за съхранение. Но всички тези шкафове, гардероби, вградени или не, е трябвало да не утежняват пространството, а да се впишат в неговия нов, съвременен и свеж вид.

Повече места за съхранение и по-изчистен вид

Вградените шкафове, етажерки и т.н. се появяват навсякъде. Обличат всички стени в дневната, посрещат те още от антрето и затварят ъгъла около банята. Светлите им цветове, които на места се сливат с белите стени, огледалата и свежия им начин на комбиниране ги правят част от цялостната идея на интериора.

„Чрез използването на естествени материали, като дърво и камък, в комбинация със стъкло, създадохме един безгрижен апартамент, идеален за това младо семейство от трима“, казват дизайнерите.

нови мебели_старо жилище_дневна_1

Бяло и два нюанса дърво

Дневната е достатъчно просторна и светла. Бялото се оформя като базов цвят, а двата различни нюанса на дървото определят различните зони.

Кухнята е свързана към дневната част със стъклена врата.

Родителската спалня е съвсем изчистена и в приятни млечни тонове. А работният кът е намерил перфектното си място – точно до прозорците.

Разгледайте всичко в детайли!

антре_2нови мебели_старо жилище_дневна_9нови мебели_старо жилище_дневна_8нови мебели_старо жилище_антре_3нови мебели_старо жилище_дневна_1нови мебели_старо жилище_дневна_10нови мебели_старо жилище_дневна_11нови мебели_старо жилище_дневна_12нови мебели_старо жилище_дневна_4 нови мебели_старо жилище_дневна_5   нови мебели_старо жилище_дневна_6нови мебели_старо жилище_спалня_1 нови мебели_старо жилище_спалня_3нови мебели_старо жилище_спалня_2нови мебели_старо жилище_работен кътнови мебели_старо жилище_работен кът в спалнята         нови мебели_старо жилище_детска сатянови мебели_старо жилище_разпределениенови мебели_старо жилище_преди и след_1 нови мебели_старо жилище_преди и след_2 нови мебели_старо жилище_преди и след_3 нови мебели_старо жилище_преди и след_4 нови мебели_старо жилище_преди и след_5 нови мебели_старо жилище_преди и след_6

Не пропускай да видиш още една страхотна трансформация:

Преди и след: Впечатляващо променен 40-годишен апартамент