vivre.bg

Прекрасен 60 кв. м апартамент открива място за всичко

60 кв. м апартамент открива място за всичко_1

Обзавеждането на малък апартамент никога не е било лесна задача. Особено когато в ограничената площ трябва да се създадат условия за добър живот не само за един или двама, а за цяло семейство.

Жилището от следващите снимки обаче може да вдъхне увереност на всички, изправили се пред предизвикателството. Първо – с разпределението си, което е успяло да създаде нужните удобства. И второ – с интериора, който дори и направен преди няколко години, продължава да изглежда достатъчно адекватно и днес.

Площта е 60 кв. м. Съвсем успешно върху тях е намерено място за хол с кухня, спалня, кабинет (или детска стая), две бани. И то без дори изненадващо просторната тераса да е приобщавана към вътрешната част.

60 кв. м апартамент открива място за всичко_3

Размерите на всички мебели са съобразявани с точното място, на което трябва да застанат. И, разбира се, с предпочитанията на домакините. Така в дневната е разположен малък, двуместен диван, но и допълнителен нисък модул, който затваря холовата част. Облечената в дърво стена създава интересен акцент и се свързва визуално с барплота. Пред него пък е поставена масата за хранене: стъклена, за да не натовари пространството и същевременно достатъчно голяма, за да събере повече хора.

Богатото и разнообразно осветление и декоративни елементи правят атмосферата изключително приятна и дори отместват вниманието от ограничената площ на дома.

Собствениците на апартамента са млада двойка, които по това време все още не са имали деца. Но мислейки в перспектива, са изисквали от новото си жилище възможността за отделяне на самостоятелно помещение за бъдещето им дете. Такава се оказва съдбата на кабинета, който лесно ще се превърне в детска стая.

Дизайнът е създаден от архитекта Флавио Кастро. Мястото е Бразилия. Вижте всичко в снимките!

60 кв. м апартамент открива място за всичко_2 60 кв. м апартамент открива място за всичко_4 60 кв. м апартамент открива място за всичко_560 кв. м апартамент открива място за всичко_660 кв. м апартамент открива място за всичко_1560 кв. м апартамент открива място за всичко_1460 кв. м апартамент открива място за всичко_26 60 кв. м апартамент открива място за всичко_7 60 кв. м апартамент открива място за всичко_860 кв. м апартамент открива място за всичко_960 кв. м апартамент открива място за всичко_1260 кв. м апартамент открива място за всичко_1360 кв. м апартамент открива място за всичко_1060 кв. м апартамент открива място за всичко_11 60 кв. м апартамент открива място за всичко_2460 кв. м апартамент открива място за всичко_18 60 кв. м апартамент открива място за всичко_20 60 кв. м апартамент открива място за всичко_2160 кв. м апартамент открива място за всичко_2260 кв. м апартамент открива място за всичко_2360 кв. м апартамент открива място за всичко_2760 кв. м апартамент открива място за всичко_разпределение

Не пропускай: