vivre.bg

Чудесен пример за малък апартамент (29 кв. м)

перфектен пример за малък апартамент - 1

И много малкият апартамент може да бъде добро място за живеене, когато площта му е оползотворена по най-добрия начин.

Жилището е с площ от едва 29 кв. м, но функционалният му и интересен дизайн го превръща в приятно място за живеене.

Апартаментът се състои от антре, баня и едно основно помещение, разделено на различни кътове – дневна, трапезария, кухня и спалня. Големите прозорци и липсата на всякакви преградни стени правят мястото изключително светло.

Всички мебели са със семпъл дизайн и изчистени линии. Цветовете им са меки и светли – очакван избор за малкия апартамент.

перфектен пример за малък апартамент - 3

Основните цветове в интериора са бяло и бежово. Светлото дърво при паркета и част от мебелите придават чувство за още повече уют.

Леглото е повдигнато върху масивна и немного висока платформа. Тя играе ролята и на бариера между мястото за спане и дневната, като едновременно с това осигурява допълнително място за съхранение, а и за закачане на телевизора.

перфектен пример за малък апартамент - 4
перфектен пример за малък апартамент - 2 перфектен пример за малък апартамент - 10перфектен пример за малък апартамент - 6

Решението жилището да не се разделя на малки стаи позволява на кухнята да бъде изненадващо просторна и много светла.

перфектен пример за малък апартамент - 5
перфектен пример за малък апартамент - 9

Намерено е и чудесно място за маса за хранене. А за още повече функционалност за седалки е използвана ниската етажерка, покрита със светли възглавници.

перфектен пример за малък апартамент - 8

За да може антрето да изглеждат светло и просторно, белите шкафове за обувки се сливат с цвета на стената, а вратите на големия гардероб са огледални.

перфектен пример за малък апартамент - 12 перфектен пример за малък апартамент - 7 перфектен пример за малък апартамент - 11план

Вижте още:

Как да обзаведете 32 кв. м жилище? Перфектният план!

Да живееш царски в 29 кв. м

Малък апартамент, разделен хитро на 4 зони