vivre.bg

Невероятният просторен дом на младо семейство в Москва

просторен апартамент 1
Това е домът на младо семейство от Москва. Той е просторен, луксозен и пълен с очарователни и дори забавни детайли.

Работата по жилището продължава две години и половина. Достатъчно време, в което архитектите от 2B.GROUP са можели да планират и да експериментират с различни форми и цветове.

Жилището от 180 кв. м е разделено на няколко зони. Една част от тях са стаите, които собствениците използват ежедневно, другите са предвидени за гости.просторен апартамент 2

Белият под, таванът, гланцираните бели шкафове и стени, които присъстват в почти всички стаи, са като чист лист, върху който мебелите в различни цветове изпъкват по невероятен начин. Въпреки различните тонове и материи, интериорът е хармоничен и изключително красив. Един от основните акценти във всяко едно от помещенията е зеленото. От „живата стена“ в кухнята през растенията в дневната, завесите в спалнята и живописния тапет в една от тоалетните – свежото зелено присъства навсякъде.

Разнообразните източници на осветление позволяват атмосферата в дома да се променя според случая и да променя облика на пространствата.

просторен апартамент 3 просторен апартамент 4просторен апартамент 5 просторен апартамент 6 просторен апартамент 7 просторен апартамент 8 просторен апартамент 9 просторен апартамент 10 просторен апартамент 12 просторен апартамент 11 просторен апартамент 14 просторен апартамент 15 просторен апартамент 16 просторен апартамент 17 просторен апартамент 18