vivre.bg

Просторен и модерен лофт с второ ниво

просторен и модерен лофт с второ ниво_1Просторен и със съвременно изчистено излъчване, този апартамент носи топлина в индустриални условия.

Жилището се намира в Братислава, Словакия и заема обширно таванско пространство с голяма тераса. Дизайнът е направен от студиото RULES architects.

Декорът е съвременен, почти минималистичен – харесва комбинация на бяло, черно, сиво и светла дървесина. Няколкото ярки щрихи като многоцветната мозайка в кухнята или оранжевият стол създават забавен елемент в иначе изчистения интериор.

Жилище има и някои свои отличителни черти. Като второто ниво, издигнато над дневната.

просторен и модерен лофт с второ ниво_5

„След като най-високата част на тавана беше почти четири метра, решихме, че помещението може да бъде разделено на две нива“, обясняват дизайнерите.  Там, където таванът е по-нисък, необезпокоявани остават кухнята, дневната и трапезарията, а върху мецанина се издига добре обезопасена библиотека.

Стълбата е използвана като стойка за телевизора. От там той лесно може да се върти и да бъде гледан от различни части на дневната.

Вечер, осветлението значително променя атмосферата и превръща модерното, семейно жилище в още по-уютно място.

Разгледайте го!
просторен и модерен лофт с второ ниво_2 просторен и модерен лофт с второ ниво_3 просторен и модерен лофт с второ ниво_4 просторен и модерен лофт с второ ниво_6 просторен и модерен лофт с второ ниво_7 просторен и модерен лофт с второ ниво_8 просторен и модерен лофт с второ ниво_9просторен и модерен лофт с второ ниво_11просторен и модерен лофт с второ ниво_12 просторен и модерен лофт с второ ниво_21просторен и модерен лофт с второ ниво_10просторен и модерен лофт с второ ниво_19 просторен и модерен лофт с второ ниво_13 просторен и модерен лофт с второ ниво_14просторен и модерен лофт с второ ниво_24просторен и модерен лофт с второ ниво_22 просторен и модерен лофт с второ ниво_15 просторен и модерен лофт с второ ниво_16 просторен и модерен лофт с второ ниво_17просторен и модерен лофт с второ ниво_20

Може би ще ти хареса също: