vivre.bg

Растения превземат интериора на съвременно жилище

апартамент с растения_26

Монохроматични цветове, изчистени линии и семпло обзавеждане! Интериорният дизайнер Алена Юдина създава перфектния фон за главния елемент в този интериор: растенията.

Жилището от 120 кв. м се намира в Киев, Украйна и въпреки да носи името „Апартамент с елен“, всъщност главната роля в него е отредена точно на зеленината.Във всяко едно помещение, растения в различни размери и на различните височини са превзели този дом, за да създадат естествена и успокояваща среда за живеене.

апартамент с растения_1

За да изпъкне буйният нрав на природата, всичко останало изглежда съвсем смирено. Цветовете са заключени между бялото и черното, а естествените дървени нюанси правят контрастите по-меки. Мебелите стоят съвсем леко на местата си благодарение на изключително семпъл дизайн.

Еленът пък се появява като декоративна рисунка в голяма картина в дневната.

По думите на дизайнера, в този интериор отсъстват многото детайли, като „дантелени завеси или възглавници с панделки“. Но затова пък той носи приглушеното усещане за съвременен апартамент с елегантен вид и еклектично излъчване.

Обзавеждането е комбинирало местни украински марки с международни производители. Виж всички помещения в снимките!

апартамент с растения_4апартамент с растения_20апартамент с растения_6апартамент с растения_1апартамент с растения_3апартамент с растения_26апартамент с растения_30 апартамент с растения_28 апартамент с растения_12апартамент с растения_8апартамент с растения_27апартамент с растения_10апартамент с растения_13апартамент с растения_14апартамент с растения_21апартамент с растения_25апартамент с растения_5апартамент с растения_29апартамент с растения_15апартамент с растения_17апартамент с растения_16апартамент с растения_спалня 2апартамент с растения_22апартамент с растения_спалняапартамент с растения_23апартамент с растения_18апартамент с растения_баня 1апартамент с растения_24апартамент с растения_план