vivre.bg

Реновирана къща с уникална връзка към зоните на открито

къща в сингапур 1

Функционална, модерна и луксозна, 59BTP-House е изградена върху стара фамилна къща в Сингапур. С проекта за реновирането и разширението й се заема фирмата ONG&ONG Pte Ltd.

Строителните работи приключват през 2014 г. Новата постройка използва основите на дома, построен от бащата на настоящия й собственик.

Освен с нов модерен вид, къщата-наследник е трябвало да разполага с повече площ, за да побере още четири допълнителни спални.

Архитектите намират решение в по-доброто използване на втория етаж. Той ще запази някои от белезите на старата къща, но ще увеличи обемите си.

Първият етаж пък ще бъде отворен. Ще разполага с преки връзки към градините и басейна отвън.

Просторната дневна може да се превърне в зона за релакс (почти) на открито само с отварянето на големите прозорци-стени.

къща в сингапур 2 къща в сингапур 3 къща в сингапур 4 къща в сингапур 5 къща в сингапур 6 къща в сингапур 7 къща в сингапур 8 къща в сингапур 9 къща в сингапур 10 къща в сингапур 11 къща в сингапур 12 къща в сингапур 13 къща в сингапур 14 къща в сингапур 15   къща в сингапур 18 къща в сингапур 19 къща в сингапур 20 къща в сингапур 21 къща в сингапур 22къща в сингапур 17 къща в сингапур 16