vivre.bg

Свежо, леко и минималистично: Едно жилище в Полша

свежо и минималистично жилище в Полша_1

Искрящ в бяло, интериорът на жилището D74 ще се хареса на всеки любител на минималистичния стил. Едноцветната хармония, нарушавана само от силни черни акценти и на места нежни бебешки цветове. И светлото дърво, което да се погрижи за по-уютна обстановка.

  • Име на проекта: Дом D74
  • Място: Търновска гора, Полша
  • Площ: 136 кв. м
  • Дизайн: Widawscy Studio Architektury

Първият етаж е изключително просторен и светъл и разумно се е превърнал в „общата зона“. Следвайки отворения план, тук се намират холът, трапезарията и кухнята.

На второто ниво са спалнята, банята и момичешката детска стая.

Родителската стая е визуално разделена на две зони: бяла за спане и черна за дрешника. Детската е „празнично“ украсена с цветни помпони и райета на стената.

Вижте повече в снимките!

свежо и минималистично жилище в Полша_2 свежо и минималистично жилище в Полша_3 свежо и минималистично жилище в Полша_4 свежо и минималистично жилище в Полша_5 свежо и минималистично жилище в Полша_6 свежо и минималистично жилище в Полша_7 свежо и минималистично жилище в Полша_8 свежо и минималистично жилище в Полша_9 свежо и минималистично жилище в Полша_10 свежо и минималистично жилище в Полша_11 свежо и минималистично жилище в Полша_12 свежо и минималистично жилище в Полша_13 свежо и минималистично жилище в Полша_14 свежо и минималистично жилище в Полша_15 свежо и минималистично жилище в Полша_16 свежо и минималистично жилище в Полша_17 свежо и минималистично жилище в Полша_18 свежо и минималистично жилище в Полша_19 свежо и минималистично жилище в Полша_20 свежо и минималистично жилище в Полша_21 свежо и минималистично жилище в Полша_22 свежо и минималистично жилище в Полша_23