vivre.bg

Светло и ефирно: Двустаен апартамент в Париж

Модерни и класически детайли се смесват в приятния декор на малкото жилище

светъл двустаен апартамент в Париж_6

Чаровният малък двустаен апартамент се намира в Париж, а интериора му е дело на дизайнера Татяна Никол. Въпреки ограничената площ – от само 50 кв. м, тя успява да създаде едно комфортно и просторно място, което да отговори на всички нужди на собственика.

  • Място: Париж, Франция
  • Площ: 50 кв. м
  • Тип: двустаен апартамент
  • Дизайн: Татяна Никол

Светлина и бели тонове!

Новият вид на жилището разчита на светлината и добрата организация. С прекрачването на прага се открива просторно помещение с отворен план, обединило дневната, трапезарията и кухнята. Спалнята е отделена в самостоятелна стая, но въпреки това продължава да изглежда свързана с останалата част на жилището.

Бялото е доминиращият цвят в интериора. За да се слеят със стените, в бяло са боядисани и дървените греди на тавана. Еднаквият под от светло дърво свързва помещенията и прави атмосферата още по-светла.

Ненатрапчиво усещане

Интериор смесва модерни и класически елементи и успява да се запази светъл, приятен и хармоничен. Минималистичният подход е наложил изборът на малко на брой мебели с изчистен дизайн. Стената с открити рафтове, разделяща дневната и спалнята, е едновременно функционално и интересно визуално решение.

Металните осветителни тела създават елегантен контраст на неутралната цветова схема. Повече жизнерадостни тонове се появяват единствено в спалнята.

Разходи се и вземи вдъхновение!

светъл двустаен апартамент в Париж_2 светъл двустаен апартамент в Париж_3 светъл двустаен апартамент в Париж_4 светъл двустаен апартамент в Париж_5 светъл двустаен апартамент в Париж_10светъл двустаен апартамент в Париж_6 светъл двустаен апартамент в Париж_7 светъл двустаен апартамент в Париж_8 светъл двустаен апартамент в Париж_13светъл двустаен апартамент в Париж_9 светъл двустаен апартамент в Париж_11 светъл двустаен апартамент в Париж_12 светъл двустаен апартамент в Париж_15