vivre.bg

Светло скандинавско студио с полуотделена спалня

скандинавско студио със светъл интериор_1

Красиво и компактно, това малко студио е поредното доказателство, че всеки дом може да изглежда добре. Дори и този с площ от 35 кв. м!

Типичният му скандинавски интериор идва с изцяло бели мебели и стени, сливащи всичко в едно цяло. Искрящият светъл вид е нарушаван само от единични черни елементи и цветя.

Дори и на тази малка площ, жилището разполага с всичко необходимо. Достатъчно голяма и със семпъл дизайн, кухнята е разположена в дъното на основното помещение, където изглежда почти незабележимо. До нея е масата за хранене – разбира се, бяла. Високите столове са заменени с табуретки от светло дърво, които да не препречват погледа и да смаляват допълнително пространството.

Тясна стена затваря наполовина спалнята, в която има място само за леглото и висок бял гардероб. Същият е сложен и в антрето – за да осигури достатъчно място за прибиране на вещите.

Жилището е представено в сайта на агенция entrance. Виж всички снимки!

скандинавско студио със светъл интериор_2скандинавско студио със светъл интериор_3скандинавско студио със светъл интериор_4скандинавско студио със светъл интериор_5скандинавско студио със светъл интериор_6скандинавско студио със светъл интериор_7скандинавско студио със светъл интериор_8скандинавско студио със светъл интериор_9