vivre.bg

Светъл двустаен апартамент в Швеция

светъл двустаен апартамент в скандинавски стил_1

Светъл и изненадващо просторен за 55-те си квадратни метра, този апартамент в прекрасния типичен скандинавски стил се намира на една от централните улици в Гьотеборг, Швеция. Годините на сградата личат както във високите тавани, така и в дървения под. Сега, разбира се, той е реновиран. Така, както и цялото жилище.

Още от антрето се разкрива приятна гледка към свежата дневна, обединяваща кухнята, трапезарията и хола. Отвореният план на помещението позволява всяка една от тези части да бъде добре осветена и да се усеща като достатъчно просторна.

Перфектно оборудваната кухня заема значителна площ и е отделена от останала част с красив и функционален кухненски остров.

светъл двустаен апартамент в скандинавски стил_2

Кухненската зона се различава с контрастиращия сив цвят на плочките. Дървените тонове на шкафовете обаче се свързват с паркета в останалата част на помещението.

Два разноцветни килима обособяват другите два къта – на трапезарията и дневната. Светлите мебели се сливат с изцяло белите стени, разнообразявани от картини и постери в различни размери, огледала и растения. Осветителните тела са разнообразни на вид и много на брой, за да помогнат за по-добрата атмосфера през дългите шведски зими.

Спалнята е достатъчно голяма, за да може свободно да приюти двойно легло. И за разлика от дневната част, гледа към тиха уличка. Перфектно, нали?!

Жилището е представено в avhlem.

Вижте всички снимки!

светъл двустаен апартамент в скандинавски стил_5светъл двустаен апартамент в скандинавски стил_3 светъл двустаен апартамент в скандинавски стил_8 светъл двустаен апартамент в скандинавски стил_9 светъл двустаен апартамент в скандинавски стил_10 светъл двустаен апартамент в скандинавски стил_11 светъл двустаен апартамент в скандинавски стил_13 светъл двустаен апартамент в скандинавски стил_14 светъл двустаен апартамент в скандинавски стил_15светъл двустаен апартамент в скандинавски стил_7светъл двустаен апартамент в скандинавски стил_4светъл двустаен апартамент в скандинавски стил_6светъл двустаен апартамент в скандинавски стил_антресветъл двустаен апартамент в скандинавски стил_антре2светъл двустаен апартамент в скандинавски стил_баня 1светъл двустаен апартамент в скандинавски стил_банясветъл двустаен апартамент в скандинавски стил_баня2светъл двустаен апартамент в скандинавски стил_разпределениесветъл двустаен апартамент в скандинавски стил_12

Харесваш този апартамент?! Открий още скандинавско вдъхновение: