vivre.bg

Светъл лофт от Торонто

светъл лоф от торонто_1

Може ли човек да живее уютно сред голи бетонни колони и тавани?! О, да! Може дори да се чувства дяволски добре.

В това са били убедени и канадците от студио Rad Design, които създават интериора на този апартамент. С площ от 102 кв. м, апартаментът се намира в един от популярните квартали на Торонто – King West Areа. Към който дългата стена от прозорци по продължение на цялото жилище открива перфектни гледки.

Жилището разполага с кухня и дневна, обединени в едно помещение, 2 спални (въпреки, че тук ще видите снимки от само една от тях) и 2 бани.

Интериорът на дома залага на неутралните или земни тонове. Разнообразието идва от единични цветни елементи – като картините или малката арт инсталацията до кухнята.

Жилището има нрава на спокоен човек с неочаквани емоционални изблици. Както когато тихата и монотонна атмосфера на дневната, обзаведена със съвсем изчистени мебели, изведнъж се стряска от полилея с дизайна на механичен паяк. Или нестандартното огледално нощно шкафче и крещящият розов килим, които нарушават строгия вид на спалнята.

Виж повече в снимките!

светъл лоф от торонто_2 светъл лоф от торонто_5светъл лоф от торонто_3 светъл лоф от торонто_4 светъл лоф от торонто_6 светъл лоф от торонто_7 светъл лоф от торонто_8 светъл лоф от торонто_9 светъл лоф от торонто_10

Не пропускай да видиш:

Уютен живот в стил градски лофт: интериорът на Oh!Dessa