vivre.bg

Светъл и пълен с живот апартамент в Милано

светъл семеен апартамент в Милано_1

Бяло и светло, гъвкаво пространство, дало всичко нужно за удобен живот на цялото семейство. Интериорът се възползва от всеки метър площ и  изгражда сам отделни зони, без винаги да ги затваря със стени. Вдъхновение за всеки, който търси нестандартност и супер практично при обзавеждането на дома!

Авторите на дизайна са Elena & Francesco Colorni Architetti. Апартаментът се намира в старата част на Милано, Италия.

Жилището разполага с дневна, кухня, две спални, детска стая и разкошна тераса от 20 кв. м, която благодарение на подвижен сенник може да се ползва дори при по-студено време.

светъл семеен апартамент в Милано_6

Входната врата отвежда в антрето, изградено от бял гардероб и сива, желязна библиотека, разделяща хола. На срещуположната страна е кухнята, отделена със стъклена преграда. Между тях – трапезарната маса и входа към коридора, отвеждащ към останалите помещения.

Интериорът е светъл и изчистен – бели стени и дървен под, на чийто фон се подреждат мебелите в сиви или неутрални фонове. Някои (нарочно или не) застарени детайли намекват за историята на мястото.

Домът се е разделил с голям брой от солидните си стени. Сега част от тях са заменени с библиотеки, стъкло, плъзгащи се високи врати или прегради тип „кепенци на прозорци“. Не липсват и креативните идеи – като дългият шкаф, използван и като пейка при къта за хранене.

Разгледай всички в следващите снимки!

светъл семеен апартамент в Милано_3 светъл семеен апартамент в Милано_4 светъл семеен апартамент в Милано_5  светъл семеен апартамент в Милано_7 светъл семеен апартамент в Милано_8 светъл семеен апартамент в Милано_9светъл семеен апартамент в Милано_21светъл семеен апартамент в Милано_11светъл семеен апартамент в Милано_10светъл семеен апартамент в Милано_12светъл семеен апартамент в Милано_13светъл семеен апартамент в Милано_14светъл семеен апартамент в Милано_15светъл семеен апартамент в Милано_16светъл семеен апартамент в Милано_17светъл семеен апартамент в Милано_18светъл семеен апартамент в Милано_19светъл семеен апартамент в Милано_20светъл семеен апартамент в Милано_2

Не пропускай да видиш: