vivre.bg

Сдържано и пак цветно: В един апартамент в Харков

стилен интериор със сини акценти_1

Премерен, много стилен, но също така и с достатъчно цвят – интериорът на украинското студио SVOYA е намерил точния баланс.

Жилището се намира в град Харков, към който широките прозорци разкриват красиви панорамни гледки. Собственикът на дома е млад мъж, а според дизайнерите – създаденият от тях интериор е съвпаднал с идеите на домакина за перфектното жизнено пространство.

Просторното жилище е разделено на две основни области. Дневната с кухненския бокс и трапезарията е създала отворено пространство за обичайните ежедневните дейност и събирания с приятели. Разпределението на мебелите и различните зони е компактно, но е успяло и да запази усещането за простор и свобода.

стилен интериор със сини акценти_2

Другата част са кабинетът и зоната за спане, където дефицит на свободно пространство не се усеща заради рационалната подредба на мебелите и оползотворяването на всеки сантиметър за съхранение на вещи.

„В интериора са използвани елементи от еко дизайна в комбинация с традиционни похвати. Сдържаната колористика е разнообразена с наситени цветове, които позволяват на интериора да се променя“, обясняват дизайнерите.

Премереното стилно излъчване на дома е разчупено с някои ефектни решения при осветителните тела и дънерите за декорация в спалнята. Виж още в следващите снимки!

стилен интериор със сини акценти_11стилен интериор със сини акценти_6стилен интериор със сини акценти_12стилен интериор със сини акценти_3 стилен интериор със сини акценти_5 стилен интериор със сини акценти_7 стилен интериор със сини акценти_8 стилен интериор със сини акценти_9 стилен интериор със сини акценти_10стилен интериор със сини акценти_4 стилен интериор със сини акценти_13 стилен интериор със сини акценти_14 стилен интериор със сини акценти_15 стилен интериор със сини акценти_16 стилен интериор със сини акценти_17

Виж още: