vivre.bg

Семеен градски апартамент с голяма тераса

семеен апартамент с огромна тераса - 1
В основата на концепцията на този проект стоят динамиката, въображението и любовта към градския начин на живот.

Място: Любляна, Словения
Дизайн: GAO Architects

В центъра на апартамента се намира дневната зона, съчетана с кухненски бокс и трапезария. Голямата маса, изработена от естествена дъбова дървесина, е идеална не само за готвене, но и действа като централно място за комуникация.

Просторната тераса е едно от големите предимства на жилището. Това е мястото на контрастите, където се редуват закрита и открита част, камъни и дърво. Отвореното пространство прави връзка с всички стаи и ги изпълва с естествена дневна светлина.

семеен апартамент с огромна тераса - 12

Една до друга се намират двете спални и малкият кабинет – не много големи, но достатъчни на площ. Всяка една от тях се откроява с уникален елемент на декора. В едната стая това е висяща люлка, в другата е боксова круша, а в третата красивите рисунки. На противоположната страна на коридора са двете бани.

Навсякъде се срещат красиви произведения на словенски фотографи, интересни аксесоари и керамика, които подчертават творческия характер на пространството.

Виж повече в снимките!

семеен апартамент с огромна тераса - 2 семеен апартамент с огромна тераса - 3 семеен апартамент с огромна тераса - 4 семеен апартамент с огромна тераса - 6семеен апартамент с огромна тераса - 5 семеен апартамент с огромна тераса - 7 семеен апартамент с огромна тераса - 8 семеен апартамент с огромна тераса - 9 семеен апартамент с огромна тераса - 10 семеен апартамент с огромна тераса - 11 семеен апартамент с огромна тераса - 12 семеен апартамент с огромна тераса - 13 семеен апартамент с огромна тераса - 14 семеен апартамент с огромна тераса - 15 семеен апартамент с огромна тераса - 16 семеен апартамент с огромна тераса - 17 семеен апартамент с огромна тераса - 18