Сиво и дърво задават тона на модерното семейно жилище

дърво и сиво интериор_1

Апартаментът се намира в сърцето на Букурещ, Румъния, а интериорът му е завършен през тази година от архитектурното дуо на Rosu-Ciocodeica.

Според авторите, концепцията напълно отразява темперамента и лайфстайла на клиентите им. Както идеята на декора, така и начинът на живот на собствениците се основават на комуникативността, гъвкавостта и динамиката.

Площта е достатъчно голяма, за да позволи на дизайнерите да изпълнят всичките си виждания. Отворените, общи дневни пространства и изолирани, тихи спални помещения звучат като перфектния план за всеки един от членовете на семейството. Разпределението предполага приятни мигове заедно, но и нужното уединение за всеки у дома.

дърво и сиво интериор_2

Гъвкавостта на дизайна се появява в дневната зона. В нея са интегрирани кухнята и трапезарията. С метални врати е затворена допълнителна част, която да се ползва според нуждите като офис или стая за гости.

Комбинацията на дърво и сиви тонове унифицират интериора и задават еднакъв тон в целия дом. Същевременно, контрастът им е използван за отделяне на фунцкионалните зони, както и за поставяне на допълнителен акцент. Такива ударения се появяват в антрето, кухнята, при металните рамки на стъклените врати и черна лампа в средата на хола.

Един от интересните елементи в декора е почти невидимият гардероб в свързващия коридор. Облечените му изцяло в огледала страни доставят ефектни отражения в иначе еднотонното пространство.

Открий още добри попадения в снимките!

дърво и сиво интериор_3 дърво и сиво интериор_4 дърво и сиво интериор_5 дърво и сиво интериор_6дърво и сиво интериор кухня дърво и сиво интериор_6_1 дърво и сиво интериор_7 дърво и сиво интериор_8 дърво и сиво интериор_9 дърво и сиво интериор_10 дърво и сиво интериор_11 дърво и сиво интериор_12 дърво и сиво интериор_13 дърво и сиво интериор_13_1 дърво и сиво интериор_13_2дърво и сиво интериор_антре 2дърво и сиво интериор_антре дърво и сиво интериор_14 дърво и сиво интериор_15 дърво и сиво интериор_16 дърво и сиво интериор_17 Model

1 коментар