vivre.bg

Симпатичното малко жилище под наем

симпатично малко жилище под наем_1

Създадено специално, за да бъде наемано от туристи, това малко жилище е свежо и забавно за ползване. Намира се в Будапеща, Унгария.

Дизайнът, направен от POSITION Collective, е имал целта да превърне студиото не просто в място за приспиване, а в „запомнящо се изживяване“ за новодошли пътешественици в града.

Дизайнерите са били наясно, че тук ще живеят различни хора, за кратко време. И интериорът им е трябвало да бъде толкова удобен и лесен за ползване, че да позволява на хората да превръщат лесно това мини жилище в свой „дом далеч от дома„.

Централното място е за леглото, повдигнато върху дървена конструкция от шкафове. Всички останалите мебели изглеждат леки, свежи и лесни за „персонализиране“. Като стена с рафтове, които могат да бъдат в различни позиции.

Въпреки малката си площ, това жилище осигурява кухня, маса за хранене, разполага с гардероби, шкафове, легло, баня и тоалетна. И дори малка тераса с гледка към града.

Какво повече?

симпатично малко жилище под наем_3симпатично малко жилище под наем_2 симпатично малко жилище под наем_4 симпатично малко жилище под наем_5 симпатично малко жилище под наем_6 симпатично малко жилище под наем_7 симпатично малко жилище под наем_8 симпатично малко жилище под наем_план

Не пропускай да разгледаш: