vivre.bg

Симпатично и цветно 77 кв. м. жилище в Москва

симпатичен дизайн на малък апартамент_1

Някогашният двустаен апартамент в Москва, сега се е превърнал в тристаен! Така тригодишната дъщеря на младотото семейство родители вече има своя самостоятелност – отделена светла и просторна спалня, декорирана в сиво, бяло и жълто.

Разместването, разбира се, е за сметка на нещо. Новосъздадената родителска спалня е взела част от дневната зона. Така домът разполага с по-малка кухня, трапезарията се е сместила в тясна засечка, а холът е успял да побере един неголям ъглов диван.

Свежите цветове, множеството разнообразни акценти, малки картини по стените, различните текстури са създали забавния и уютен дух, който апартаментът носи.

Дизайнът е на Маргарита Репина от OM DESIGN. Площта на жилището е 77 кв. м.

Повече – вижте в снимките!

симпатичен дизайн на малък апартамент_2симпатичен дизайн на малък апартамент_3симпатичен дизайн на малък апартамент_4 симпатичен дизайн на малък апартамент_5симпатичен дизайн на малък апартамент_6 симпатичен дизайн на малък апартамент_7 симпатичен дизайн на малък апартамент_8 симпатичен дизайн на малък апартамент_9симпатичен дизайн на малък апартамент_10 симпатичен дизайн на малък апартамент_11 симпатичен дизайн на малък апартамент_12 симпатичен дизайн на малък апартамент_13 симпатичен дизайн на малък апартамент_14симпатичен дизайн на малък апартамент_15 симпатичен дизайн на малък апартамент_16 симпатичен дизайн на малък апартамент_17 симпатичен дизайн на малък апартамент_18 симпатичен дизайн на малък апартамент_19симпатичен дизайн на малък апартамент_20 симпатичен дизайн на малък апартамент_21 симпатичен дизайн на малък апартамент_22 симпатичен дизайн на малък апартамент_24 симпатичен дизайн на малък апартамент_25симпатичен дизайн на малък апартамент_26 симпатичен дизайн на малък апартамент_27 симпатичен дизайн на малък апартамент_28 симпатичен дизайн на малък апартамент_29 симпатичен дизайн на малък апартамент_223