vivre.bg

Скандинавски апартамент с тъмни стени

Колко зашеметяващо може да изглежда един шведски дом с тъмни стени!скандинавски апартамент с тъмни стени
Свикнали сме скандинавските апартаменти да ни карат да се влюбим в свежия им, изчистен интериор с чисто бели стени и тавани. Но пък правилата могат да бъдат и разбивани.

Просторното таванско помещение, което можете да разгледате сега, привлича внимание с начина, по който пресъздава домашния уют, типичен за скандинавския стил, но на много изненадващ тъмен фон. Не само стените, но и таваните в този дом са боядисани в тъмносиви нюанси. Такъв е цветът дори и на кухненските шкафове.

Приглушените тонове са съчетани с тъмен дъбов паркет и цветни килими. Голяма част от мебелите са с класически вид, а стените са покрити с множество картини. Все пак искрящо белият диван в дневната да носи малко от свежото усещане на скандинавските домове.

Апартаментът се намира на последните две подпокривните нива на шестетажна сграда в тиха и задънена улица в Гьотеборг, представен е от Alvhem. Има площ от 112 кв. м и разкошна тераса.

скандинавски апартамент с тъмни стени - 39

На първия етаж се намират родителската спалня, стаята за гости, баня, кухнята и дневната. На втория – трапезарията с комфортен кът за четене, още един санитарен възел и прекрасната тераса. Стълбите между етажите са с парапет от месинг и естествена кожа, а върху тях се спуска впечатляващ, огромен полилей.

Според описанието „интериорът излъчва свой характер и топлота и напомня за луксозните хотелски апартаменти в Ню Йорк“.

Оставаме ви да откриете страхотните детайли във всяка една от снимките!

скандинавски апартамент с тъмни стени - 2 скандинавски апартамент с тъмни стени - 3 скандинавски апартамент с тъмни стени - 4 скандинавски апартамент с тъмни стени - 5 скандинавски апартамент с тъмни стени - 6 скандинавски апартамент с тъмни стени - 12скандинавски апартамент с тъмни стени - 10 скандинавски апартамент с тъмни стени - 11скандинавски апартамент с тъмни стени - 14скандинавски апартамент с тъмни стени - 13 скандинавски апартамент с тъмни стени - 16 скандинавски апартамент с тъмни стени - 17 скандинавски апартамент с тъмни стени - 18 скандинавски апартамент с тъмни стени - 19 скандинавски апартамент с тъмни стени - 20 скандинавски апартамент с тъмни стени - 21 скандинавски апартамент с тъмни стени - 23 скандинавски апартамент с тъмни стени - 24 скандинавски апартамент с тъмни стени - 26 скандинавски апартамент с тъмни стени - 27 скандинавски апартамент с тъмни стени - 28 скандинавски апартамент с тъмни стени - 29скандинавски апартамент с тъмни стени 1 скандинавски апартамент с тъмни стени - 30 скандинавски апартамент с тъмни стени - 32 скандинавски апартамент с тъмни стени - 34 скандинавски апартамент с тъмни стени - 35 скандинавски апартамент с тъмни стени - 36 скандинавски апартамент с тъмни стени - 38 скандинавски апартамент с тъмни стени - 40

2 коментара