vivre.bg

Скуката няма място в цветния семеен дом

Стилен цветен интериор на апартамент_1

Стилен, цветен и изпълнен с разнообразни комбинации – такъв е интериорът, който дизайнерите от полското студио Superpozycja Architekci създават за дома на свои клиенти от град Катовице. Многостайният апартамент разполага с перфектно разпределение и 110 квадратни метра площ, даващи поле за изява на всички смели хрумвания.

Младото семейство собственици са мечтали за светъл и уютен дом и за да изпълнят вижданията им, дизайнерите залагат на бяло, светло сиво и натурално дърво, които заедно да създадат приветливия фон на декора. Върху тях изпъкват съвременните мебели в смели цветове и акцентните стени с тухлички и графични тапети.

Стилен цветен интериор на апартамент_2

Пространството на антрето е използвано за поставяне на висок бял гардероб, който се вписва изцяло в напълно изчистения стил на къта. С помощта на няколко цветни възглавници и мека подложка, ниският шкаф в близост е превърнат в пейка за сядане. Стените са украсени с картини и рисунки в красиви бели и черни рамки.

Най-голямото помещение или общата зона е за всички дневни дейности – тук са кухненският бокс, холът и трапезарията. В единия край на помещението се е „вклинило“ и затворено с дограма пространство, играещо ролята на тераса или зимна градина.

Сивото е основния цвят на спалнята. Допълвана от дърво и елегантни висящи лампи от двете страни – видът ѝ завършен с изискан вкус.

Още страхотни идеи от креативния дизайн на дома – открийте в следващите снимки!

Стилен цветен интериор на апартамент_2_1Стилен цветен интериор на апартамент_6 Стилен цветен интериор на апартамент_5Стилен цветен интериор на апартамент_7Стилен цветен интериор на апартамент_3Стилен цветен интериор на апартамент_13Стилен цветен интериор на апартамент_14Стилен цветен интериор на апартамент_15Стилен цветен интериор на апартамент_8Стилен цветен интериор на апартамент_9Стилен цветен интериор на апартамент_10Стилен цветен интериор на апартамент_11Стилен цветен интериор на апартамент_17Стилен цветен интериор на апартамент_16Стилен цветен интериор на апартамент_18Стилен цветен интериор на апартамент_19Стилен цветен интериор на апартамент_21Стилен цветен интериор на апартамент_22Стилен цветен интериор на апартамент_23Стилен цветен интериор на апартамент_план

Не пропускай да видиш още: