vivre.bg

Смели идеи и всякакви материали в 96 м² апартамент

всякакви материали - жилище в индустриален стил_15

Индустриалният стил вдъхновява да захвърлиш общоприетото и да бъдеш креативен! Когато всичко е позволено, няма да се налага да се притесняваш, че кабелите се виждат или нещо не е измазано. И защо да не затвориш стаята с гаражна врата?!

Звучи като пълен безпорядък, но, разбира се, елементите са внимателно комбинирани и съобразени. С обзавеждането на това 96 кв. м жилище в Бразилия дизайнерите от Studio DLux са искали (най-общо казано) да покажат как се направи от нищо нещо.

Почти всички мебели са направени от тях с използването на съвсем обикновени материали. Такива са масата за хранене и параванът, скриващ пералното. Както и диванът в стаята за гости (затворен с желязна ролетна врата) и дори кухненските шкафове. „Пейката“ по продължение на прозорците е излята от цимент и осветена с LED светлини за ефектен вид.

Индустриалният стил определено не е за всеки. Но пък всеки негов почитател ще оцени детайлите в този чаровен дом. Като металните релси по тавана, върху които върви осветлението, например.

Кои са другите хрумвания, които ще ти се харесат? Виж в снимките и сподели!

всякакви материали - жилище в индустриален стил_1всякакви материали - жилище в индустриален стил_13всякакви материали - жилище в индустриален стил_3всякакви материали - жилище в индустриален стил_2 всякакви материали - жилище в индустриален стил_14 всякакви материали - жилище в индустриален стил_4 всякакви материали - жилище в индустриален стил_5 всякакви материали - жилище в индустриален стил_6 всякакви материали - жилище в индустриален стил_7всякакви материали - жилище в индустриален стил_11всякакви материали - жилище в индустриален стил_13всякакви материали - жилище в индустриален стил_10всякакви материали - жилище в индустриален стил_9всякакви материали - жилище в индустриален стил_8всякакви материали - жилище в индустриален стил_банявсякакви материали - жилище в индустриален стил_план

Не пропускай: