vivre.bg

Снежнобяла красота на покрива

таванско жилище в бяло_в Канада_1

Таванското помещение в къща от 1880 г. светва за нов живот! Пълната трансформация е направена от  архитектурното студио L.McComber в Монреал, Канада.

Старата покривната конструкция е била подменена, а новата – повдигната до на по-голяма височина. Така на тавана в старата еднофамилна къща се открива място за просторно, артистично студио със спалня.

Тесни и дълги прозорци във високата част на стените позволяват щедри количества дневна светлина да достигат и до вътрешността на студиото.

В центъра на пространството са етажерките, изградени около „остатъците“ от предишната подпокривна конструкция. Натуралният цвят на дървените рафтове е единственият контраст в иначе изцяло белия интериор, заедно с люлката, закачена съвсем близо до тях.

таванско жилище в бяло_в Канада_2таванско жилище в бяло_в Канада_3таванско жилище в бяло_в Канада_6таванско жилище в бяло_в Канада_4таванско жилище в бяло_в Канада_5таванско жилище в бяло_в Канада_7таванско жилище в бяло_в Канада_9таванско жилище в бяло_в Канада_10таванско жилище в бяло_в Канада_преди

 

Виж още: Рапсодия в бяло и под капандурите