vivre.bg

Стар склад се превръща в супер модерен дом

monreal art aparament 1

Не е за вярване, но… Този дом с впечатляващ интериор се намира в стара сграда, ползвана като склад, в близост до пристанището на Монреал. Днес, от неизмазани тухли и грубите конструкции вече няма и следа. На тяхно място е изградено едно произведение на изкуството (или поне бляскав апартамент с много произведения на изкуството по стените).

Интериорът, направен от ActDesign, им носи награда за жилищен дизайн в Канада. От студиото казват, че собственикът на апартамента е колекционер на съвременно изкуство и им е дал пълна свобода на действие. Единственото му изискване е в дома да бъдат разположени колкото се може повече арт произведения.

При проектирането на пространството от студиото залагат на отворения план, като обединят кухнята, дневната и трапезарията в едно просторно помещение. За да постигнат баланс между прозрaчното и уединеното, те избират стъклените прегради, които да отделят офис зоната и голямата спалня.

monreal art aparament 2 monreal art aparament 3 monreal art aparament 4 monreal art aparament 5

monreal art aparament 11monreal art aparament 12 monreal art aparament 6 monreal art aparament 7 monreal art aparament 8 monreal art aparament 9 monreal art aparament 10  monreal art aparament