vivre.bg

Стилен интериор на апартамент в Русия

Комбинации от мрамор, дърво и черни акценти!

стилен интериор на апартамент в Русия_1

Просторен апартамент със съвременен интериор. Или всичко, което човек би искал от дома си.

Жилището от 76 кв. м се намира в Санкт Петербург. Интериорът е направен от студиото GEOMETRIUM. Изискването, поставено от собствениците на дома, е било: създаването на „съвременно място с изобилие от естествени материали“.

Новото разпределение разделя апартамента мислено на две зони: лична (спалнята с дрешника) и социална (кухнята-дневна-хол). Между тях са банята и стаята за гости. Според дизайнерите тази подредба е изключително удобна за ползване от домакините.

стилен интериор на апартамент в Русия_2

Холът е отделен от антрето с преграда от вертикално разположени дървени летви. А кухнята – с удобен, висок гардероб. Масата за хранене (с трите черни лампи отгоре й) може да побере шестима човека и да се ползва и като бюро.

Приятен кът за четене с малка библиотека е оформен в близост до прозорците.

Стигащите до тавана огледала, врати и таблата на леглото (заедно с осветлението) създават илюзията за по-висок таван в спалнята.  Зад една от огледалните врати се крие и цял дрешник. За още интересни детайли – виж всички снимки!

стилен интериор на апартамент в Русия_3 стилен интериор на апартамент в Русия_4 стилен интериор на апартамент в Русия_5 стилен интериор на апартамент в Русия_6 стилен интериор на апартамент в Русия_7 стилен интериор на апартамент в Русия_8 стилен интериор на апартамент в Русия_9 стилен интериор на апартамент в Русия_10 стилен интериор на апартамент в Русия_11 стилен интериор на апартамент в Русия_12 стилен интериор на апартамент в Русия_13