vivre.bg

Семплият, стилен интериор печели със силни контрасти

семпъл и стилен интериор със силни контрасти_1

Редуващи се светли и тъмни тонове могат да направят всеки интериор стилен и динамичен и потвърждението идва от проекта на Наталия Акимов и едно малко, компактно жилище в Русия.

Заложил на семпли и изчистени мебели, апартаментът впечатлява със силни контрасти на черно и бяло. Дизайнерът обяснява, че всеки един детайл и декорация целят да придадат характер на мястото. Главната задача е била не да създаде интериор, който просто да впечатлява, а да пасне на вкуса на собственика, харесващ семплия стил.

Всички части на дома – модерната кухня, спалнята, антрето и банята, са декорирани в черно и бяло. Тапетите с флорални мотиви и дървеният под нарушават двуцветната схема и създават приятната, домашна атмосфера.

Простата е търсена, а хармонията свързва всеки елемент – един интериор, който толкова напомня за симпатичния и небрежен вид на скандинавските жилища. Разгледайте го!

семпъл и стилен интериор със силни контрасти_2 семпъл и стилен интериор със силни контрасти_3 семпъл и стилен интериор със силни контрасти_4 семпъл и стилен интериор със силни контрасти_5 семпъл и стилен интериор със силни контрасти_6 семпъл и стилен интериор със силни контрасти_7 семпъл и стилен интериор със силни контрасти_8 семпъл и стилен интериор със силни контрасти_9 семпъл и стилен интериор със силни контрасти_10 семпъл и стилен интериор със силни контрасти_11 семпъл и стилен интериор със силни контрасти_план