vivre.bg

Стилен интериор смесва груби и гланцирани повърхности

стилен интериор_груби и гланцирани повърхности_1

Бляскави покрития, сурови елементи с индустриално излъчване, цветни детайли и множеството колекционерски предмети. Смесицата между всички тях превръща този апартамент в съвременно, уютно градско място с отличаващ се интериор.

Жилището се намира в Сингапур и е проектирано от Vievva Designers за младото семейство собственици.

„Работата ни започна с премахване на част от стените в кухнята и спалнята, което ни позволи да създадем усещане за повече простор в жилището“, обясняват дизайнерите.

стилен интериор_груби и гланцирани повърхности_17

От студиото изграждат основната част на апартамента, обединяйки кухнята и дневната. Между тях е намерено и перфектното място за трапезарията.

Гланцираният под отразява светлината и си играе с усещането за повече простор. Същевременно суровите бетонни покрития на някои от стените контрастират на бляскавия тон и заедно с дървената маса за хранене придават по-небрежен вид на мястото.

Една от двете спални на жилището е превърната в домашен кабинет. Той съхранява колекционерските неща на собственика, а при необходимост може да се превърне в стая за гости.

Другата спалня е разделена на две части – едната от тях, превърната в голяма гардеробна.

Вижте повече в снимките!

стилен интериор_груби и гланцирани повърхности_2 стилен интериор_груби и гланцирани повърхности_3 стилен интериор_груби и гланцирани повърхности_4стилен интериор_груби и гланцирани повърхности_9стилен интериор_груби и гланцирани повърхности_16стилен интериор_груби и гланцирани повърхности_18стилен интериор_груби и гланцирани повърхности_19 стилен интериор_груби и гланцирани повърхности_5 стилен интериор_груби и гланцирани повърхности_6 стилен интериор_груби и гланцирани повърхности_7 стилен интериор_груби и гланцирани повърхности_8стилен интериор_груби и гланцирани повърхности_10 стилен интериор_груби и гланцирани повърхности_11 стилен интериор_груби и гланцирани повърхности_12 стилен интериор_груби и гланцирани повърхности_14 стилен интериор_груби и гланцирани повърхности_15