vivre.bg

Студио апартамент от 25 кв. м крие повече възможности

студио апартамент от 25 кв. м_1

Малката площ изисква хитри решения. И често те остават невидими за очите от пръв поглед.

Както в този малък апартамент от 25 кв. м в Лондон, който сякаш разполага само с дневна (и един не разтегателен диван) и малка кухня. Разбира се, това не е точно така.

Дизайнът на Олга Алексева от Black & Milk Residential е решен да извади възможно най-много способности от ограничената площ на студиото.

  • Място: Лондон
  • Площ: 25 кв. м
  • 4 в 1: дневна, спалня, домашен офис, трапезария + кухненски бокс
  • Дизайн: Black & Milk Residential

Първоначалното разпределение е променено. Новият план измества банята, за да разкрие повече място за кухненския бокс.

През деня основното помещение изглежда съвсем изчистено, като офис. Големият гардероб с високи, огледални врати крие мястото за работа, а вечер леглото се спуска от стената и пада точно над дивана.

Така остава съвсем достатъчно място за поставянето на голям диван в центъра на стаята, а хитрата разтегателна маса позволява на домакините да посрещат дори повече на брой гости за вечеря.

Вижте всичко в снимките!

студио апартамент от 25 кв. м_3студио апартамент от 25 кв. м_кухня_1 студио апартамент от 25 кв. м_кухня_2студио апартамент от 25 кв. м_4 студио апартамент от 25 кв. м_5 студио апартамент от 25 кв. м_6студио апартамент от 25 кв. м_2студио апартамент от 25 кв. м_разтегателна маса студио апартамент от 25 кв. м_7 студио апартамент от 25 кв. м_баня_1 студио апартамент от 25 кв. м_план

Не пропускай да видиш: