vivre.bg

Свеж апартамент с интересни решения

Израелската фирма Dori Interior Design завършва наскоро работата си по цялостното обновяване на този апартамент с 110 кв. м площ. Той се намира в сграда от 1957 г., на 7 минути пеша от красивите плажове на Тел Авив.

Първоначално апартаментът е бил разделен на много малки стаи. Имал е  и дълъг, тъмен коридор. Липсвала е открита тераса, а прозорците са били покрити с плътни щори. Кухнята пък се е намирала далеч от дневната и е имала много малка площ.

Цялата картина е трябвало да се преобърне с главата надолу. Акция „пълна промяна“ е отнела 3 месеца и половина. След тях жилището вече е греело със своя уникална красота и характер.

свеж апартамент с интересни решения_5

Собствениците са искали в дома си да имат просторна дневна, голяма тераса и домашен офис с гледка към оживения булевард. За да изпълнят всичко това, дизайнерският екип е трябвало да събори буквално всяка една стена в жилището.

В едно общо, голямо пространство са разположени дневната, кухнята и трапезарията. От тук има достъп и до широката тераса. Просторната, отворена зона е станала изключително светла и приятна.

Един от симпатичните елементи е ефирната, падаща от тавана етажерка, която отделя антрето. Телевизорът пък е закачен на метална тръба, която му позволява да бъде завъртан както към дивана, така и към масата за хранене. Работният кабинет е прибран зад стъклени стени с падащи светли завеси.

В спалнята е сложен огромен гардероб, направен по поръчка. На специално повдигнато място в самата стая дизайнерите решават да разположат луксозна баня.

Лекият и свеж интериор на апартамента показва успешни цветови комбинации и решения за зониране на пространството. Всичко – в следващите снимки!

свеж апартамент с интересни решения_2 свеж апартамент с интересни решения_3Adi Cohen Zedek-Photographer www.aczart.comсвеж апартамент с интересни решения_6свеж апартамент с интересни решения_7свеж апартамент с интересни решения_8свеж апартамент с интересни решения_9свеж апартамент с интересни решения_10Adi Cohen Zedek-Photographer  www.aczart.comсвеж апартамент с интересни решения_11свеж апартамент с интересни решения_12свеж апартамент с интересни решения_13свеж апартамент с интересни решения_14свеж апартамент с интересни решения_15свеж апартамент с интересни решения_16свеж апартамент с интересни решения_17свеж апартамент с интересни решения_18свеж апартамент с интересни решения_19свеж апартамент с интересни решения_20свеж апартамент с интересни решения_21свеж апартамент с интересни решения_22свеж апартамент с интересни решения_23свеж апартамент с интересни решения_24свеж апартамент с интересни решения_25razpredelenie