vivre.bg

67 кв. м: Съвременен стил в неговия апартамент

67 кв. м съвременен стил в мъжки апартамент-1

67 кв. м, тристаен апартамент в Москва. Домът на един млад мъж. И интериорът, направен от студио „Дизайн в куб„.

Ето какво разказват те:

„Проектът е създаден за неголемия апартамент на един млад човек, така че да отговори на неговия дух. Резултатът е стегнат и елегантен. Геометричните линии в интериора се съчетават с отделните елементи от орех, които добавят топло и уютно усещане в дома.“

Интериорът залага на два основни мотива: освен геометриите, другото са контрастите. От антрето през дневната, кухнята и дори на терасата… Тъмносивото прекъсва белите стени и тавани и прави всяко пространство интересно и динамично.

67 кв. м съвременен стил в мъжки апартамент-19

Изчистена и съвременна, кухнята е разположена в самостоятелно помещение с поглед към дневната. Търсени ефект при проектирането й са били удобството и сдържания блясък. Постигнат е с използването на два цвята и комбинирането на гланцирани и матови повърхности.

Натуралното излъчване на дървото омекотява силния контраст на светло и тъмно в дневната. Централното място, разбира се, е за големия и комфортен диван. Произведенията на изкуството и елегантният дизайн на малките мебели правят обстановката специална. В близост е терасата, превърната в работен кът.

Очевидната сдържаност на интериора е тотално нарушена в спалнята. Въпреки че запазва изчистения вид, помещението изненадва с някои нестандартни решения. Една от тях е леглото, което сякаш се е сляло с пода. Всъщност е повдигнато върху дървен подиум. Подпряната картина с големи размери, стъклената преграда към дрешника и голямото огледало, играещо си с илюзията, завършват интериора на стаята.

Виж всички детайли в снимките!

67 кв. м съвременен стил в мъжки апартамент-2 67 кв. м съвременен стил в мъжки апартамент-3 67 кв. м съвременен стил в мъжки апартамент-4 67 кв. м съвременен стил в мъжки апартамент-5 67 кв. м съвременен стил в мъжки апартамент-667 кв. м съвременен стил в мъжки апартамент-767 кв. м съвременен стил в мъжки апартамент-8 67 кв. м съвременен стил в мъжки апартамент-9 67 кв. м съвременен стил в мъжки апартамент-10 67 кв. м съвременен стил в мъжки апартамент-11 67 кв. м съвременен стил в мъжки апартамент-12 67 кв. м съвременен стил в мъжки апартамент-13