vivre.bg

Таванско жилище с топло и уютно излъчване

таванско жилище с топло излъчване_1

Заема подпокривното ниво и все още носи някои белези на мястото: дървените греди, леко скосените тавани и покривни прозорци. И точно те му придават целия чар, нали?!

Апартаментът се намира в Берлин. Дизайнът му е завършен през 2014 г. от Studio Swen Burgheim.

Пространството е тотално променено, за да предложи сега съвременни условия за удобен и приятен живот.

преди_след таванско жилище

Семплият интериор е имал за цел единствено да подчертае интересните характеристики на самото място, без да блесва с излишна показност. Изцяло белите стени за светъл и изчистен вид, дървени настилки за повече топлина! На техния фон изпъкват единствено черните мебели, зеленината и някои цветни акценти: като червения полилей над масата хранене.

Най-„оплото кътче със сигурност е ъгълът на камината и голата тухлена стена. Съвсем наблизо са подредени  и дървата за огрев, превърнати и в декоративен елемент.

Кухнята е заела най-светлото пространство – по продължение на прозорците. А за банята е предвидено просторно място, както и вана с гледка със специална гледка през прозореца отгоре й.

Вижте всички снимки!

таванско жилище с топло излъчване_3таванско жилище с топло излъчване_9таванско жилище с топло излъчване_2 таванско жилище с топло излъчване_10таванско жилище с топло излъчване_11таванско жилище с топло излъчване_4таванско жилище с топло излъчване_5таванско жилище с топло излъчване_6таванско жилище с топло излъчване_7таванско жилище с топло излъчване_8

Източник