vivre.bg

Таванът в това лофт жилище става негов най-голям ефект

покрив като декоративен елемент_2

С нов, стилен интериор украинците от ArchObraz превръщат подпокривното пространство в сграда в центъра на Киев в съвременно място за живеене за своя собственик.

Освен че залагат на сивата гама и минималистичните мебели, дизайнерите решават да обърнат и специално внимание на покривната конструкция, която става уникалния и ефектен белег на целия интериор.

„Дизайнът на апартамент се завърта около превръщането на елементите от конструкцията на покрива в декоративни обекти“, обясняват и от студиото. Носещите стоманени греди са не просто оставени видни, а са били допълнително акцентирани със скрито меко осветление. Атмосферата, което създава то в тъмните часове на деня, преобразява цялото пространство, докато студеният вид на метала е омекотяван от дървото, облякло покрива.

Останалата част на дома е можело да си позволи да бъде съвсем изчистена и почти изцяло заключена в гамата на сивото. Някои от стените са разнообразени с тухлички, отново в сиво. Върху други са окачени картини. Камината и ефектното разнообразно осветление допълват цялостното уютно, но модерно усещане.

Разгледай всички изображения!

лофт с ефектен покривлофт с ефектен таванпокрив като декоративен елемент_3покрив като декоративен елемент_1покрив като декоративен елемент_2покрив като декоративен елемент_4покрив като декоративен елемент_6покрив като декоративен елемент_9покрив като декоративен елемент_10покрив като декоративен елемент_5покрив като декоративен елемент_16покрив като декоративен елемент_11покрив като декоративен елемент_12покрив като декоративен елемент_13покрив като декоративен елемент_14покрив като декоративен елемент_15покрив като декоративен елемент_17

Може би ще ти е интересно също: