vivre.bg

Богати текстури в стилния малък апартамент

богати текстури в стилен малък апартамент_1

С площ от 40 кв. м, но с усещането на луксозно имение, апартаментът се намира в популярния лондонски квартал Кенсингтън и е претърпял пълна промяна по идея на специалистите от студио Keir Townsend.

Жилището се е разделило с някои стени, за да разполага сега с възможно най-просторна дневна, малка, но функционална спалня и впечатляваща баня.

Интериорът следва изключително светлите натурални тонове, които увеличават визуално големината на помещенията. Перфектните покрития и богати текстури създават луксозния облик на иначе толкова малкия дом.

Подът е покрит с керамични плочки, имитиращи дърво. Те преминават през дневната, кухнята и дори в банята, създавайки еднакво усещане за стил и свързаност в целия апартамент.

Обзавеждането в спалнята е внимателно планирано и се възползва от всеки сантиметър. В банята пък погледът е привлечен от оригиналния дизайн на мивката с вградено LED осветление. Разгледайте повече в снимките!

богати текстури в стилен малък апартамент_2 богати текстури в стилен малък апартамент_3 богати текстури в стилен малък апартамент_4 богати текстури в стилен малък апартамент_5 богати текстури в стилен малък апартамент_6 богати текстури в стилен малък апартамент_7 богати текстури в стилен малък апартамент_8 богати текстури в стилен малък апартамент_9 богати текстури в стилен малък апартамент_10 богати текстури в стилен малък апартамент_11 богати текстури в стилен малък апартамент_12 богати текстури в стилен малък апартамент_13

Източник