vivre.bg

Терасата става истински уютно място! 30 идеи

Тераса е нещото, което прави домът завършен. Малкото място, където обичате да прекарвате времето, когато е топло. Да вземете глътка въздух. Да се разведрите от гледката. Дори да вечеряте през лятото?

Рядко градските ни апартаменти се радват на големи тераси. Но пък винаги можем да накараме и тясното пространство да изглежда като уютно кътче, паднало от рая.

С какво да декорирате балкона и да добавите още очарование към масичката, столовете и различни мебели, които вече са си на местата? Разбира се – растения. Сега е времето и тук е мястото. Обсипете балкона със зеленина и го превърнете в истински свежо място, вашето лично място от природата. Помислете какъв стил искате да постигнете и не пренебрегвайте съдовете. Цветни и разнообразни саксии за небрежен вид или добре подбрани едноцветни, плетени, изрисувани кашпи? А замислял ли се за вертикална градина?

Ако вярвате, че малките неща правят голямата разлика, ще повярвате и каква промяната са в състояние да донесат малките лампички в атмосферата на тересата. За завършения приказен вид ще помогнат и различните аксесоари – като фенери, лейки, свещи възглавнички, фигурки или постелка на пода.

Как да изкараш уюта на терасата? Вземи идея от следващите примери:

идеи за уютна тераса_1 идеи за уютна тераса_2 идеи за уютна тераса_3 идеи за уютна тераса_4 идеи за уютна тераса_5 идеи за уютна тераса_6 идеи за уютна тераса_7 идеи за уютна тераса_8 идеи за уютна тераса_9 идеи за уютна тераса_10идеи за уютна тераса_36идеи за уютна тераса_37идеи за уютна тераса_30идеи за уютна тераса_29идеи за уютна тераса_38 идеи за уютна тераса_11 идеи за уютна тераса_12 идеи за уютна тераса_13идеи за уютна тераса_23идеи за уютна тераса_40идеи за уютна тераса_42 идеи за уютна тераса_14 идеи за уютна тераса_15 идеи за уютна тераса_16 идеи за уютна тераса_17 идеи за уютна тераса_18 идеи за уютна тераса_19 идеи за уютна тераса_20идеи за уютна тераса_35идеи за уютна тераса_41

Не пропускай: